åTERKNYT DIN UNIKA KONTAKT MED NATUREN OCH DIG SJÄLV

Gratis introduktionskurs med Lisa Kock

åTERKNYT DIN UNIKA KONTAKT MED NATUREN OCH DIG SJÄLV

Gratis introduktionskurs med Lisa Kock

Föreläsare och utbildare

Naturläkare 

Schaman

20 års erfarenhet

Väck din egen läkekraft

Det moderna livet har fört oss bort från våra rötter och förbundenhet med naturen. Vi distraheras av vardagens krav, teknikens lockelser och stadens brus. Detta kan skapa en känsla av frånkoppling, vilket i sin tur kan påverka vårt fysiska och mentala välmående. 

Med de fyra elementen som bas tar naturläkaren och schamanen Lisa Kock med oss på en resa in i naturens rike. Vi får utforska örtmedicin och växternas kraft med en unik vinkel: den nordiska naturens läkekraft!

känner du dig stressad och frånkopplad? Har du svårt att komma i kontakt med dig själv? Då är denna introkurs något för dig: 

Detta lär du dig i denna gratis introkurs: 

KRAFTEN I NATURLIG LÄKNING 

Vad är läkning egentligen och vad påverkas den av? Om kroppslig, sinnlig och själslig hälsa och hur vi står i ständig förbindelse med naturens olika element.  

ATT KÄNNA DIG SJÄLV – INIFRÅN OCH UT 

Var kommer våra olika fysiska symtom ifrån? För att förstå vad vi behöver måste vi lära känna oss själva och vår egen kropp bättre. Om olika växters fysiologiska effekt på oss.  

KOPPLA UPP DIG MOT NATUREN 

Precis som allt annat i denna värld så har växter en egen frekvens och energi som påverkar oss och vår läkning på olika sätt. Om vi kan lära oss att koppla upp oss mot naturen så kan vi påskynda vår läkning även på ett energimässigt plan.  

 

YVONNE KÄLLSTRÖM

“ Lisas kunskaper som hon förmedlar kommer från en otroligt genuin djup plats. Rummet är helt hållet i trygghet där du vågar visa dina sårbara sidor. Den självutveckling som ges utrymme för är magisk. Tack från min djupaste plats”

 

JONAS K.

“Lisa är väldigt inkännande och otroligt kompetent. Jag kände omgående ett stort förtroende för henne. Rekommenderas varmt! ”

 

LEE W

“En magisk upplevelse hos Lisa ❤️”

Du har kraften inom dig 

Människan har varit förbunden med naturen i alla tider. Men aldrig har detta band varit svagare än det är idag. Denna kurs ämnar påminna dig om det som redan finns inom dig och hjälpa dig att ta fram denna kunskap och börja använda dig av den i ditt eget liv.

När vi känner in vår koppling till moder jord i vardagen så blir vi mer balanserade. Vi kan ta bättre beslut, stressar mindre och inte minst kommer vi närmare oss själva och vårt eget syfte. Vi är inte ensamma och separerade från varandra och naturen. Vi är ett med den.  

Lisa Kock bjuder in dig att öppna dörren till naturen – och bjuda in den i ditt eget liv

Naturläkaren Lisa Kock inbjuder dig att föreställa dig hur ditt liv skulle förändras om du återknöt din kontakt till naturen på ett djupare sätt. Om du lärde dig att använda naturens gåvor för att stödja din egen naturliga läkning. Hur skulle det påverka din hälsa, ditt sinne och din själ? 

Såhär tar du del av denna introduktionskurs 

Registrera dig med din e-mailadress och ditt namn

Börja ta del av de mejl vi skickar ut till dig 

Ta del av lektionerna och gör övningarna i arbetsboken, diskutera med andra kursare och dela din visdom och erfarenhet

Lär känna Lisa Kock 

Lisa har under större delen av sitt liv jobbat som naturläkare med medicinalväxter, driven av att förstå helheten och hitta grundorsaken bakom fysiska och psykiska lidanden. Såväl i hennes utbildningar som i mötet med enskilda klienter har Lisa ett genomgående holistiskt synsätt då orsaken till ett symptom kan ligga på flera olika plan; fysiskt, psykiskt eller i det energifält som omger kroppen. Alla delar är essentiella för att uppnå läkning. 

Lisa är även utbildad schaman genom Alberto Villoldos utbildningsinstitut The Four Winds och håller idag bland annat kurser om medicinhjulet och hjälper människor att hitta sin unika väg mot läkning. Lisa driver ett utbildningscenter, Ayni Akademi, för örtmedicin och schamanska healingmetoder. Hon håller även hälso-retreats på Costa Rica och jobbar tillsammans med Alberto Villoldo med hans Grow a new body program.